6909028381 Σεπολίων 22, Σεπόλια nikaskalosies@gmail.com
hero image
Facebook
 
   
   
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΚΑΛΩΣΙΩΝ
ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΝΙΚΑ | Σκαλωσιές Αθήνα Αττική


Η επιχείρησή μας “ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΝΙΚΑ” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στα Σεπόλια, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στις σκαλωσιές, μπορεί να αναλάβει με συνέπεια και επαγγελματισμό την τοποθέτηση σκαλωσιών με απόλυτη ασφάλεια και σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει ο νόμος.

Από τη στιγμή που θα συμφωνηθεί η τοποθέτηση των σκαλωσιών στο χώρο σας, αναλαμβάνουμε εξ' ολοκλήρου την μεταφορά και εγκατάσταση τους στον χώρο σας, διαφυλάσσοντας όλες τις πιστοποιήσεις.  
 
   
   
 
 
 
 
 
 
 
 
Φροντίζουμε τόσο για την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, όσο και για την ασφάλεια της κατασκευής, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΚΑΛΩΣΙΩΝ ΣΕ:
    Οικίες
    Πολυκατοικίες
    Εκκλησίες
    Δημόσια Κτίρια
    Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις
    Διυλιστήρια κ.α.
 
 
Το έμπειρο προσωπικό μας, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στην τοποθέτηση σκαλωσιών σε κτήρια (είτε είναι υπό ανέγερση είτε όχι), μπορεί να εξασφαλίσει την ασφάλεια των εργαζομένων σας και φροντίζει με υπευθυνότητα, ασφάλεια και σωστή οργάνωση τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε κατασκευής χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Οι σκαλωσιές μπορούν να μείνουν στο κτίριό σας για το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε. Με το πέρας των εργασιών σας επικοινωνείτε μαζί μας και το έμπειρο προσωπικό μας θα αναλάβει με ασφάλεια την άμεση αποσυναρμολόγηση των σκαλωσιών από το κτίριό σας. 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας αλλά και για να μας αναθέσετε οποιαδήποτε σχετική εργασία. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αθήνα, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.