6909028381 Σεπολίων 22, Σεπόλια nikaskalosies@gmail.com
hero image
Facebook
 
   
   
ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΚΑΛΩΣΙΩΝ
ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΝΙΚΑ | Σκαλωσιές Αθήνα Αττική


Η επιχείρησή μας “ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΝΙΚΑ” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στα Σεπόλια, διαθέτει και σας προσφέρει προς ενοικίαση μεταλλικές σκαλωσιές άριστης ποιότητας, με τις οποίες μπορείτε να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε σε ψηλά κτίρια.

Σε εμάς θα βρείτε μεταλλικές σκαλωσιές, μαδέρια, δάπεδα ασφαλείας, μεταλλικές πλάτες, τερματικά σκαλωσιάς καθώς και σκάλες για εύκολη πρόσβαση σε κάθε επίπεδο της σκαλωσιάς. Παράλληλα, διαθέτουμε και δίχτυ προστασίας, για την προστασία του κτιρίου καθώς και των πεζών.
 
   
   
 
 
 
 
 
 
 
 
Ενοικιάζοντας από εμάς μεταλλικές σκαλωσιές, θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε, σε πολύ χαμηλότερο κόστος και με απόλυτη ασφάλεια.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό μας


είναι στην διάθεσή σας και έτοιμο πάντα να ακούσει τις ανάγκες σας, να μελετήσει τον χώρο που θέλετε να εργαστείτε αλλά και να αναλάβει την άμεση και σωστή τοποθέτηση των σκαλωσιών στο χώρο σας.

Οι σκαλωσιές παραμένουν στο χώρο που επιθυμείτε για το διάστημα που τις χρειάζεστε, ενώ με ένα τηλεφώνημα, ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας για να πραγματοποιήσουμε την αποσυναρμολόγηση τους.

Απευθυνόμαστε τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες που επιθυμούν έναν έμπιστο συνεργάτη. Έτσι, με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους τους πελάτες μας και με γνώμονα τη διασφάλιση της ακεραιότητας του εργαζόμενου, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε και να προτείνουμε λύσεις για αυτό τον τόσο σημαντικό χώρο της οικοδομής.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας αλλά και για να μας αναθέσετε οποιαδήποτε σχετική εργασία. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αθήνα, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.